Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (του αιρετού Χρήστου Παλάτου)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/04/2014 - 12:44 | Author: Newsroom Ipaidia
Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ -ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Έχει εκδοθεί η εγκύκλιος των μεταθέσεων για τους καθηγητές με καταλυτική ημερομηνία υποβολής στις 2/5/2014.

Για την ενημέρωση των συναδέλφων καθηγητών παραθέτω τον επισυναπτόμενο πίνακα με την εικόνα σε καθηγητές στον ν. Λάρισας όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Έχουμε 227 καθηγητές όλων των Ειδικοτήτων στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ενώ είχαν χαρακτηριστεί ονομαστικά υπεράριθμοι τον Ιούνιο 272 καθηγητές. Σε προηγούμενη ανακοίνωση είχαμε τονίσει πως όλοι οι παραπάνω θα καλύψουν λειτουργικά κενά τον Σεπτέμβριο στα σχολεία. Πραγματικά η εξέλιξη μας δικαίωσε πλήρως. Μέχρι σήμερα έχουν συνταξιοδοτηθεί 130 καθηγητές, ενώ έχουν μεταταχθεί 88 σε θέσεις Διοικητικές στην Β/θμια και στα ΙΕΚ καθώς και σε θέσεις εκπαιδευτικών στην Π/θμια Εκπ/ση.

Επειδή με τον Ν.3186 οι αιτήσεις για συνταξιοδότηση πρέπει να γίνουν αποκλειστικά το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, αναμένεται να έχουμε μαζικές αποχωρήσεις από συναδέλφους με υπηρεσία πάνω από 30 χρόνια λόγω του ότι αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού από το 2015 και με την αναμενόμενη από Σεπτέμβριο ατομική αξιολόγηση θα επιβαρύνει περισσότερο το αρνητικό κλίμα στους συλλόγους διδασκόντων.

Με βάση τα παραπάνω η υπηρεσία τον Ιούνιο θα γνωρίζει τα κενά που πρέπει να πληρωθούν από καθηγητές και κατά την εκτίμησή μου αναμένεται να γίνουν μεταθέσεις στον ν. Λάρισας στους κλάδους: ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ05, ΠΕ06,ΠΕ07,ΠΕ08 και ΠΕ19-20.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΤΟΣ-ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανοίξτε ΕΔΩ τον πίνακα

alfavita.gr

Loading...


  • europalso   ideascentral