"Η αξιολόγηση είναι εδώ και προχωρεί – Να τη σταματήσουμε"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/02/2019 - 09:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ 5/2 ΚΑΙ 7/2

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Η κυβέρνηση με την περίφημη τακτική της διαμόρφωσης «κουλτούρας αξιολόγησης» κατά ΟΟΣΑ, προχωρά στην υλοποίηση του ν. 4547/2018. Σε αυτή την κατεύθυνση.

• Προχωρεί στον προγραμματισμό και την αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου,δηλαδή στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.
• Ψήφισε το προσοντολόγιο με το οποίο η επάρκεια ενός εκπαιδευτικού κρίνεται από τον όγκο των τυπικών “προσόντων” του.
• Καλεί τους εκπαιδευτικούς να συγκροτήσουν ομάδες υποστήριξης των οποίων το έργο θα αξιολογείται.

• Οργανώνει σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου που αφορούν την αξιολόγηση και την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.
Στα πλαίσια, λοιπόν και προηγούμενων αποφάσεων της Ε ΕΛΜΕ, καλούμε τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 5/2/19 και την Πέμπτη 7/2/2019 στις 9.00 π. μ., ώστε να ακυρωθούν τα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του 1ουκαι 2ου ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας
Η παράσταση διαμαρτυρίας/ακύρωση του σεμιναρίου θα γίνει την Τρίτη στο 87Ο Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης (Μαρτίου 1-απέναντι από το μέγαρο Μουσικής) και την Πέμπτη στο 107ο Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης (Νεμέας 1-Αλυσίδα Χαριλάου).

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ έχει προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας τις παραπάνω ημέρες από τις 8.00-11.00π.μ. και επιφυλάσσεται για ανάλογες στάσεις και τις υπόλοιπες μέρες των σεμιναρίων.

Loading...


  • europalso   ideascentral