Γαβρόγλου: Υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας στις κρίσεις των διευθυντών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/11/2017 - 10:36 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο κ. , απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που γίνεται μετά τις καταγγελίες για αυθαιρεσίες από το ΠΥΣΔΕ Πειραιά στις κρίσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με αποκλειστικό στόχο να «κοπούν» οι μη αρεστοί και να προωθηθούν μόνο οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι της ΝΔ, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με αντικειμενικά στοιχεία, προκύπτει ότι υπάρχει πρόβλημα για την αξιοπιστία και τη νομιμότητα των κρίσεων σε Πειραιά και Αρκαδία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον Πειραιά υπάρχει τεράστια απόκλιση σε σχέση με τον πανελλαδικό μέσο όρο, όπου μόνο το 10% βαθμολογήθηκε κάτω από 6, όταν στον Πειραιά το μέγεθος αυτό ήταν αυξημένο κατά 150%!. Εμείς», κατέληξε ο υπουργός, «διορίσαμε τα μέλη των ΠΥΣΔΕ για να κάνουν το καθήκον τους με αντικειμενικά κριτήρια και όχι για να εξυπηρετούν προσωπικές πολιτικές!». Ο υπουργός Παιδείας φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις «πρωτοβουλίες» αυτές του ΠΥΣΔΕ Πειραιά και, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην εκδήλωση, τα έχει… πάρει με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν εάν τις επόμενες μέρες τον… καρατομήσει!
Να σημειώσουμε ότι πάνω από 10 διευθυντές που έπεσαν θύματα των προβληματικών διαδικασιών, τις οποίες παραδέχθηκε και ο ίδιος ο υπουργός, έχουν υποβάλλει μηνύσεις κατά των υπευθύνων και ο αριθμός τους αυξάνεται καθημερινά, σύμφωνα με το dictyo.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: