Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την , η Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προσκαλεί τα μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας σε διημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στις 15 και 16 Οκτωβρίου
2021 στο Κτίριο Πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις σε τρεις άξονες (“Εκπαίδευση – Υποδομές”, “Πόλεις και Μνημεία της Επανάστασης” και “Ο Αγώνας στη Θάλασσα”) παράλληλα με φωνητικό σύνολο, θεατρική αναπαράσταση της 1ης Βουλής, εικαστική έκθεση, ψηφιακό ταξίδι και ξεναγήσεις σε μουσεία.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να δείτε στο συνημμένο αρχείο.

Τα μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν να μετακινηθούν στο Ναύπλιο με τα ναυλωμένα λεωφορεία που θα διαθέσει το Ε.Μ.Π.. Για το σκοπό αυτό παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα  https://forms.gle/TeWPcvmzYZafcZSr9  έως την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης, επισημαίνεται ότι θα καλυφθούν μόνο τα έξοδα μετακίνησης των συμμετεχόντων.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ