Διορισμοί εκπαιδευτικών: Κατάλογος δικαιολογητικών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/02/2020 - 17:59 | Author: Newsroom Ipaidia

: Σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr μετά από επικοινωνίες συνεργατών του με Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας τα απαιτούμενα για μόνιμο διορισμό είναι τα ακόλουθα:

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για

Φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων προϋπηρεσίας (στις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας συμπεριλαμβάνονται εκτός της εκπαιδευτικής και προϋπηρεσίες συναφείς με τον κλάδο απασχόλησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα).

Φωτοαντίγραφο πτυχίου.

Φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Έγγραφο που να αναγράφεται το ΑΦΜ του υποψηφίου.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (και για τους έγγαμους που δεν έχουν τέκνα).

Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α για τους άρρενες υποψηφίους.

Βεβαίωση από παθολόγο (δημοσίου φορέα ή ιδιώτη), όπου θα βεβαιώνεται η καταλληλότητα του υποψηφίου για άσκηση διδακτικών καθηκόντων.

Βεβαίωση από ψυχίατρο (δημοσίου φορέα ή ιδιώτη), όπου θα βεβαιώνεται η καταλληλότητα του υποψηφίου για άσκηση διδακτικών καθηκόντων.

Υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρωθεί από τον υποψήφιο στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης που θα παρουσιαστεί.

Εκδοση ΦΕΚ διορισμών

Ενταξη στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού

Οπως έχουμε ήδη ενημερώσει, μετά την ανακοίνωση των διορισμών ΕΕΠ ΕΒΠ στην και Εκπαίδευση, ο πίνακας των διορισθέντων έχει αποσταλεί στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με την ένταξη τους στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΦΕΚ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Για να δημοσιευθεί το ΦΕΚ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία. Ελπίζουμε ότι περίπου στο τέλος Φεβρουαρίου να έχει εκδοθεί το ΦΕΚ των διορισμών. Να θυμίσουμε ότι κατά την περσινή χρονιά όταν υπήρξαν διορισμοί εκπαιδευτικών, είχε μεσολαβήσει περίπου ένας μήνας από την έκδοση του ΦΕΚ και την ανάληψη υπηρεσίας.

Πληροφόρηση με mail

Οι διοριζόμενοι θα πληροφορηθούν για την αναγγελία διορισμού τους, μέσω της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου την οποία έχουν δηλώσει στον , με προσωπικό μήνυμα.

Διευκόλυνση ορκωμοσίας και ανάληψης υπηρεσίας

Φαίνεται ότι εξετάζεται σοβαρά το αίτημα μας να προβλεφθεί διευκόλυνση της ορκωμοσίας και ανάληψης υπηρεσίας των αναπληρωτών ΕΕΠ – ΕΒΠ, που υπηρετούν κατά το τρέχον έτος και διορίζονται μόνιμοι, στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης που ήδη υπηρετούν, προκειμένου να μη χρειαστεί να μεταβούν στις νέες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που διορίζονται. Αντίστοιχη διευκόλυνση είχε δοθεί και κατά το έτος 2019 σε εκπαιδευτικούς που διορίσθηκαν.

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Προθεσμίες, δικαιολογητικά, αιτήσεις για 2ΓΔ/2020 και 1ΓΤ/2020

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Κλείνουν οι αιτήσεις για 2ΓΔ/2020 και 1ΓΤ/2020

Διορισμοί εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις προκηρύξεις 2ΓΔ/2020 και 1ΓΤ/2020  • Η Παιδεία στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: