Αγαπητοί συνάδελφοι,
σας ενημερώνω ότι με την Α.Π 215/7-11-2016 έχει κατατεθεί από μέρους μου ένσταση για την εκλογική διαδικασία ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου για την μη καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της Σάμου και την ακύρωση ψηφοδελτίων της Λήμνου.
Η χρονίζουσα προβληματική διαδικασία των εκλογών χωρίς να υπάρχει εφορευτική επιτροπή σε κάθε νησί και κατ επέκταση την μη καταμέτρηση ψηφοδελτίων, θα πρέπει να αναδειχθεί και να ασκηθεί η συνδικαλιστική νομοθεσία Ν.1264/82 και οι όποιοι άλλοι θεσμικοί άξονες για την ορθή διαδικασία.
Άρθρο11 Ν.1264/82 Διεξαγωγή εκλογών 1. Οι εκλογές για τα όργανα των συνδικαλιστικών οργανώσεων διεξάγονται από εφορευτική επιτροπή, που ο αριθμός των μελών της και η διαδικασία εκλογής τους ορίζεται από το καταστατικό και προεδρεύει από τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Σε όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των εκλογών μέχρι και την ανακήρυξη των επιτυχόντων μπορεί να παραβρίσκεται ανά ένας αντιπρόσωπος κάθε συνδυασμού.
Παραμένω στην διάθεσή σας

Παναγιώτης Τσουκαρέλλης