10ο Πανελλήνιο Συνέδριο OMEP-ΔΠΘ (4η ανακοίνωση)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/06/2015 - 10:08 | Author: Newsroom Ipaidia

Στο συνημμένο αρχείο (4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΕΡ-ΔΠΘ ) θα βρείτε την 4η Ανακοίνωση για το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (Ο.Μ.Ε.Ρ.), που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, από 16-18 Οκτωβρίου 2015, σε συνεργασία με τα δυο τμήματα της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Π.Η.) και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.), με θέμα:

«Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον.

Ο ρόλος της προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης.»

Κατόπιν πολλών αιτημάτων, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής περιλήψεων και κάθε σύνεδρος μπορεί να συμμετέχει με μέγιστο τρείς εργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις περιλήψεις των εργασιών τους μέχρι 30 Ιουνίου 2015. Στο συνέδριο θα υποβληθούν αρχικά μόνο οι περιλήψεις των εργασιών ([email protected]), οι οποίες θα τεθούν σε διαδικασία ανώνυμης κρίσης (peer reviewing). Τα τελικά κείμενα των εργασιών θα σταλούν μετά το πέρας του συνεδρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Τα κείμενα των εργασιών που θα κριθούν θετικά θα περιληφθούν σε συλλογικό τόμο Πρακτικών του Συνεδρίου με ISBN. Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο θα δημοσιευτούν σε ειδική έκδοση του επιστημονικού Περιοδικού της Ο.Μ.Ε.Ρ. «Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού».

Στους εισηγητές και τους συνέδρους θα χορηγηθούν αντίστοιχες βεβαιώσεις.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αρ. Πρωτοκόλλου : Φ.24 / 449 / 58120 / Δ1 / 07.04.2015 και διατελεί υπό τη στήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με εκτίμηση,

[email protected] Για την Οργανωτική Επιτροπή Αντιόπη-Ελένη Τεμπρίδου Ταμίας ΟΜΕΡ Ελλάδος

Loading...


  • europalso   ideascentral