Με επιστολή της επισημαίνει ότι τουλάχιστον για τις σχολικές μονάδες του Δευτέρου και Τρίτου Γυμνασίου Πρέβεζας, στην Πρώτη

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 🕔24/09/2020 - 00:39 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 24/09/2020 - 00:39

Με επιστολή της επισημαίνει ότι τουλάχιστον για τις σχολικές μονάδες του Δευτέρου και Τρίτου Γυμνασίου Πρέβεζας, στην Πρώτη Τάξη Φοίτησης του Γυμνασίου, παρατηρείται συνωστισμός μαθητών σε αίθουσες των τριάντα πέντε (35) τετραγωνικών μέτρων. και προτείνει, τουλάχιστον για το τρέχον σχολικό έτος, είτε τη δημιουργία τέταρτου τμήματος και στις δύο Σχολικές Μονάδες, είτε τη δημιουργία τουλάχιστον ενός μεικτού Τμήματος με μαθητές από τα δύο σχολεία, χωρισμένους με αλφαβητική σειρά.

Αριθμός:
2836

Τύπος:
Αναφορές

Συνοδος / Περίοδος:
Α' Σύνοδος ΙΗ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (Θ΄ Αναθεωρητική – ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Θέμα:
με επιστολή της επισημαίνει ότι τουλάχιστον για τις σχολικές μονάδες του Δευτέρου και Τρίτου Γυμνασίου Πρέβεζας, στην Πρώτη Τάξη Φοίτησης του Γυμνασίου, παρατηρείται συνωστισμός μαθητών σε αίθουσες των τριάντα πέντε (35) τετραγωνικών μέτρων. και προτείνει, τουλάχιστον για το τρέχον σχολικό έτος, είτε τη δημιουργία τέταρτου τμήματος και στις δύο Σχολικές Μονάδες, είτε τη δημιουργία τουλάχιστον ενός μεικτού Τμήματος με μαθητές από τα δύο σχολεία, χωρισμένους με αλφαβητική σειρά.

Κοινοβουλευτική Ομάδα:

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ημερομηνία:
23/09/2020

Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
23/09/2020

Καταθέτοντες:

Μπάρκας Θεοφάνη Κωνσταντίνος

Υπουργεία:

Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αρχεία Ερωτήσεων:

Δείτε τα συνημμένα αρχεία  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: