Προειδοποίηση προς όλους τους χρήστες να είναι προσεκτικοί με της αναρτήσεις τους, απηύθυνε ο πρώην Επικεφαλής της Μανώλης Σφακιανάκης.

Όπως είπε, δεν πρέπει να κοινοποιούμε πληροφορίες για το πού και πότε είμαστε διακοπές γιατί έτσι διευκολύνουμε τους διαρρήκτες!

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο κ. Σφακιανάκης τόνισε: «Βάζει ο άλλος check in στη Μύκονο, 12 – 20 Αυγούστου. Ε, 13 με 19 Αυγούστου θα είναι οι κλέφτες στο σπίτι του. Κι αν γυρίσει και νωρίτερα μπορεί να του ζητήσουν και τον λόγο!» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε επίσης ότι οι γονείς δεν θα πρέπει επ ουδενί να αναρτούν φωτογραφίες των παιδιών τους με μαγιό: «Έχει διαπιστωθεί πλέον πως οι παιδεραστές αντλούν το υλικό τους από τα κοινωνικά δίκτυα είπε».

Ακόμη, συνέστησε να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες που κοινοποιούμε ως χρήστες, στα προφίλ μας στα κοινωνικά δίκτυα και εξήγησε πως τα δεδομένα αυτά είναι πολύτιμος θησαυρός που αξίζει δισεκατομμύρια.

Προχωρώντας ακόμα παραπέρα, ο κ. Σφακιανάκης τόνισε πως ποτέ δεν πρέπει να μοιραζόμαστε προσωπικές φωτογραφίες ειδικά ερωτικού περιεχομένου καθώς μπορούν να αποτελέσουν μέσο για αντεκδίκηση.