Δείτε τί έκανε δάσκαλος ως απάντηση στο bullying που δεχόταν μαθητής του !!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔13/04/2014 - 22:32 | Author: Newsroom Ipaidia
Στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου, μιλούν για το bullying στα σχολεία. Αναλύουν το bullying. Το βάζουν στο μικροσκόπιο των στατιστικών στοιχείων!
Ψυχαναλύουν τους μαθητές, τους γονείς, την κοινωνία. Εκεί που ίσως δεν θα το περίμενες όμως, το αντιμετωπίζουν με τις πράξεις τους οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, μ' έναν απλό και ταυτόχρονα αφοπλιστικά αποτελεσματικό και συγκινητικό τρόπο.
Ο συγκεκριμένος δάσκαλος "παραδίδει" μαθήματα, σε όλους μας. Αρκεί να κοιτάξετε τη φωτογραφία παραπάνω!
"Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Ιράν στον εκφοβισμό και τα χλευαστικά σχόλια που δεχόταν ένας 8χρονος μαθητής του από τους συμμαθητές του, επειδή έχει χάσει τα μαλλιά του λόγω μίας σπάνιας ασθένειας.
Ο δάσκαλος Αλί Μοχαμαντιάν μπήκε μία μέρα στην τάξη και έκπληκτοι οι μαθητές είδαν ότι είχε ξυρίσει το κεφάλι του.
Οι μαθητές όχι μόνο αντιλήφθηκαν το λάθος τους και σταμάτησαν να ενοχλούν τον μικρό Μαχάν Ραχίμι, αλλά αποφάσισαν να του συμπαρασταθούν με τον ίδιο τρόπο: ξύρισαν και εκείνοι τα μαλλιά τους.
Ο δάσκαλος, που έχει γίνει ήρωας στο Ιράν, δέχθηκε τα συγχαρητήρια του ιρανού προέδρου Χασάν Ροχανί ενώ, σύμφωνα με τον Guardian, η κυβέρνηση αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του παιδιού ώστε να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση της ασθένειάς του."

Loading...


  • europalso   ideascentral