: Στις 13 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone. Η αναμένεται να παρουσιάσει συνολικά τέσσερα μοντέλα στην νέα έκδοση του iPhone 12.

Στις 13 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η Apple το νέο

Σύμφωνα με τoν Independent υπό κανονικές συνθήκες η διάθεση των προϊόντων της Apple ξεκινάει μιαμισή εβδομάδα μετά τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών, κάτι που υποδηλώνει ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει περίπου στις 23 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η φετινή χρονιά είναι διαφορετική λόγω της πανδημίας με την εταιρεία να αποκλίνει σε ένα βαθμό από το χρονοδιάγραμμά της, και την ημερομηνία κυκλοφορίας να παραμένει ένα ανοιχτό σε αλλαγές ζήτημα.

Όσον αφορά το νέο εκτός από αναβαθμισμένο λειτουργικό και ταχύτερο επεξεργαστή θα έχει και οθόνη με υψηλότερη ταχύτητα ανανέωσης, στα 120 Hz, θα εμφανίζει δηλαδή 120 διαφορετικά καρέ ή εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό βέβαια απαιτεί μεγαλύτερη ισχύ, άρα και πιο ισχυρή μπαταρία γι αυτό και πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι δεν θα το δούμε στα φετινά μοντέλα αλλά σε αυτά που θα μας παρουσιάσει του χρόνου.

Πιθανότατα, τα νέα μοντέλα θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα πέμπτης γενιάς, αλλιώς 5G. Επιπλέον, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην εταιρεία κι αναμεταδίδουν διεθνή Μέσα, τα νέα τηλέφωνα θα έχουν και ανανεωμένο σχεδιασμό, κάτι που έχει να συμβεί από την κυκλοφορία του iPhone X. Ειδικότερα ακούγεται ότι ο σκελετός τους θα είναι μεταλλικός, παρόμοιος με αυτόν του iPad Pro.

Η αναμένεται να κυκλοφορήσει τουλάχιστον τέσσερις εκδόσεις του νέου iPhone 12, με τις δυο να είναι αφορούν σε μέγεθος κανονικού smartphone και δύο στην έκδοση «Pro».