: Αυξημένη η κίνηση στα ΚΤΕΛ λίγο πριν το lockdown – Ποιοί μπορούν να ταξιδέψουν με λεωφορείο. Η κίνηση χθες ήταν αυξημένη, χρειάστηκαν επιπλέον λεωφορεία γιατί ο κόσμος ήθελε να φύγει από την πόλη.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση των επιβατών στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία» λίγες ώρες πριν από την επιβολή του τοπικού lockdown στη Θεσσαλονίκη, ενώ από σήμερα θα πραγματοποιούνται περιορισμένα δρομολόγια για την κάλυψη των βασικών αναγκών εργασίας και υγείας.

«Η κίνηση χθες ήταν αυξημένη, χρειάστηκαν επιπλέον λεωφορεία γιατί ο κόσμος ήθελε να φύγει από την πόλη. ‘Οσοι ήταν να φύγουν έφυγαν και εμείς ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Σήμερα η κατάσταση χαλάρωσε», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του ΔΣ του ΚΤΕΛ «Μακεδονία, Γιάννης Λάμπρου.

Πρόσθεσε, δε, πως από το πρωί και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί δεν θα σταματήσουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, απλώς θα περιοριστεί ο αριθμός τους διότι «δεν θα υπάρχει επιβατικό κοινό, παρά μόνο στις περιπτώσεις που μετακινείται για εργασία, για λόγους υγείας και για τον τόπο μόνιμης κατοικίας του. Και θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τους ελέγχους που θα γίνονται».