Παπανάτσιου: Έρχονται νέες αλλαγές στις αντικειμενικές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔19/09/2018 - 14:36 | Author: Newsroom Ipaidia

"Οι εναρμονίστηκαν με τις εμπορικές και διαπιστώθηκαν στρεβλώσεις. Για να σταθεροποιηθούν η αγορά και οι τιμές, θα κάνουμε την εναρμόνιση που θα ολοκληρωθεί στα επόμενα δύο χρόνια, αλλά θα είναι άμεση στις περιοχές που υπάρχουν προβλήματα", είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Για το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων είπε ότι "αν τα δημοσιονομικά μας είναι ξεκάθαρα, όπως περιμένουμε, δεν είναι απαραίτητο να γίνουν οι περικοπές των συντάξεων και του αφορολόγητου", τόνισε η Αναφερόμενη αναλυτικά στον ΕΝΦΙΑ και στις αντικειμενικές αξίες, η κ. Παπανάτσιου ξεκαθάρισε πως "βεβαιωμένες οφειλές στο Δημόσιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαγραφούν", επικρίνοντας την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη περί απόφασης του ΣτΕ και διαγραφής ληξιπρόθεσμων μετά την πενταετία".

"Τσακαλώτος και Χουλιαράκης μιλάνε με τους εταίρους και μέχρι τέλος Οκτώβρη θα έχουμε αποφασίσει τι θα γίνει με συγκεκριμένα μέτρα που δεν είναι αναπτυξιακά, δεν εξυπηρετούν ούτε την κυβέρνηση, ούτε τη χώρα ούτε και τους πολίτες", τόνισε προσθέτοντας: "Το αφορολόγητο θα το επανεξετάσουμε, θα τεθούν όλα μαζί, και θα δούμε την κατάλληλη στιγμή που θα πρέπει να το αποσύρουμε ή να το εφαρμόσουμε. Μιλάμε για το 2020, με οδηγό τα δημοσιονομικά του 2019″.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso