ΟΓΑ Α21- Πληρωμή: Το επίδομα τέκνων στους λογαριασμούς έως 25/7

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/07/2017 - 10:57 | Author: Newsroom Ipaidia

β´ δόσης- : Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της β’ δόσης του Οικογενειακού Επιδόματος του ΟΓΑ-Α21.

 Η  β’ δόση του οικογενειακού επιδόματος του (www.oga.gr) θα καταβληθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Την είδηση τελικά  επιβεβαίωσε και ο διοικητής του , Στυλιανός Πλιάκης, ο οποίος, σε δηλώσεις του στον ANT1, έδωσε ημερομηνίες μεταξύ 20-25 Ιουλίου. Επιπροσθέτως, ενώ υπογράμμισε ότι έχουν αρχίσει να πληρώνονται επιδόματα κηδείας, λοχείας κτλ.

Επίσης μέχρι και τις 30 Ιουνίου έχει δοθεί χρονικό περιθώριο προκειμένου να κατατεθούν στον  (oga.gr) οι ούτως ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τη β΄ δόση των επιδομάτων και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την είσπραξή της, όπως έκανε γνωστό ο Οργανισμός.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του :

Τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων ότι, ο Οργανισμός ενόψει της της Β’ δόσης 2017 έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί όσες  θα υποβληθούν στην Α.Α.Δ.Ε (taxisnet) μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων, των οποίων οι  πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των , και θα υποβληθούν μέχρι τις 30/6/2017, θα καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά με την πληρωμή της Β’ δόσης 2017.

Οι των δικαιούχων που θα υποβληθούν μετά την 30η Ιουνίου 2017, θα επεξεργαστούν και θα ελεγχθούν στη συνέχεια, ενόψει της πληρωμής της επόμενης Γ’ δόσης.

Loading...


  • europalso   ideascentral