ΟΓΑ Α21: Ημερομηνία πληρωμής δ' δόσης για το επίδομα τέκνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/11/2017 - 17:44 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Από τις 18 Δεκεμβρίου θα αρχίσει η καταβολή της Δ’ δόσης σε χιλιάδες δικαιούχους των και σταδιακά εκείνη την εβδομάδα θα γίνει η καταβολή σε όλους τους δικαιούχους. Με τη δόση του Δ’ τριμήνου από τον (oga.gr) θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όσες , συνεχίζεται ο έλεγχος και δεν έχουν πληρωθεί – λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών – και για όσες υποβλήθηκαν από 1η Οκτωβρίου 2017 και μετά.

Ο αναμένεται να ειδοποιεί για τα οικογενειακά επιδόματα όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Προς αυτό λοιπόν, στη Διαύγεια δημοσιεύτηκε προσφάτως, μια σχετική απόφαση.

Ο επίσης, ειδοποιεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους δικαιούχους, ενώ ταυτόχρονα τους καλεί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του (www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων»), προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

Κατά τ’ άλλα, δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και η έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ του και της ΗΔΙΚΑ Α.Ε, για τη μηχανογραφική εξυπηρέτηση αναγκών του Οργανισμού για το έτος 2017.

Τα παραπάνω διαμορφώνουν, όπως έχουμε γράψει, το υπόβαθρο για την πλήρη οργάνωση και μηχανοργάνωση του , από το νέο έτος, που θα μετασχηματιστεί σε Ενιαία Αρχή Απονομής Προνοιακών και Αναπηρικών Επιδομάτων ώστε όλοι οι δικαιούχοι να λαμβάνουν απρόσκοπτα την ίδια ημέρα κάθε μήνα τα επιδόματα.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: