ΟΑΕΔ: Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι της κοινωφελούς εργασίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔11/09/2018 - 10:39 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

– Αναρτήθηκαν χτες Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 στη διαδικτυακή πύλη του , οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων και αποκλειόμενων, τους προγράμματος της για την πρόσληψη 30.333 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις, σε δήμους, περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

— Από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους

— Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Ενστάσεις

Οι ενδιαφερόμενοι που αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση εντός τριών ημερών από την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Ειδικότερα ενστάσεις υποβάλλονται από σήμερα Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10 π.μ  έως και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του , με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Ειδικότερα:

— Τα δικαιολογητικά που αφορούν στην ένσταση υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή δια νομίμων αντιπροσώπων (με εξουσιοδότηση) στο αρμόδιο ΚΠΑ2, μέχρι τις 15:00 της Πέμπτης 13-09-2018

— Ο εξετάζει τις ενστάσεις εντός δέκα ημερών και ανακοινώνει τον οριστικό πίνακα κατάταξης.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Τα προσωρινά αποτελέσματα για 30.333 προσλήψεις

Loading...


  • europalso   ideascentral