Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Ο «ακτιβισμός της κλοπής» είναι το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/03/2017 - 17:32 | Author: Newsroom Ipaidia

Με έντονο τρόπο αντέδρασε πριν από λίγη ώρα η νεολαία του ΠΑΣΟΚ στο ερωτηματολόγιο που δημιούργησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για να δει το κοινωνικό προφίλ των συνέδρων της.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι «η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει την ανικανότητα της ίδιας και του κόμματός της να χαράξει κοινωνική πολιτική» και επισημαίνει χαρακτηριστικά:
«Οι δυστυχίες της ελληνικής κοινωνίας, η φτώχεια και η υποβάθμιση των κοινωνικών αγώνων φέρουν από το 2015 τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και του Ακροδεξιού συνεταίρου του. Σε αυτή την κατάσταση η νεολαία Σύριζα αντί να συμβάλλει στον δημόσιο διάλογο και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση της ψάχνει συνενόχους σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου που βαφτίζει ακτιβισμό. Η ελληνική κοινωνία θα στηριχθεί στη νέα γενιά που θα κάνει πράξη τα οράματα της μέσα από συνεχή προσπάθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του ευτελίζουν κάθε έννοια : της Αριστεράς, του Ακτιβισμού, της Αλληλεγγύης, της Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας, της Δημιουργίας και της Παραγωγικότητας. Ο "ακτιβισμός της κλοπής" είναι το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλαδα. Δεν είναι αυτό που ονειρεύεται και αξίζει κάθε νέος, προοδευτικός, δημοκρατικός πολίτης της πατρίδας μας».

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso