Η ΝΔ ενοχλήθηκε υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ ενοχλήθηκε υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πίνακας περιεχομένων

Την απάντηση του έδωσε άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ. Κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ενοχλήθηκε από την απόφαση της κυβέρνησης να ενισχυθούν οι οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά, πέραν των τρίτεκνων οικογενειών. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι ,μετά τους χαμηλοσυνταξιούχους, η ΝΔ αρνείται να ενισχυθούν και οικογένειες με παιδιά. «Μοναδικό της επιχείρημα, για άλλη μια φορά, η ύβρις κατά του πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «Η ΝΔ ενοχλήθηκε από τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να ενισχυθούν τα επιδόματα στις οικογένειες με ένα και δύο παιδιά πέραν των οικογενειών με τρία παιδιά. Μετά τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΝΔ αρνείται να ενισχυθούν και οικογένειες με παιδιά. Μοναδικό της επιχείρημα, για άλλη μια φορά, η ύβρις κατά του πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Την απάντηση του έδωσε άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ. Κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ενοχλήθηκε από την απόφαση της κυβέρνησης να ενισχυθούν οι οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά, πέραν των τρίτεκνων οικογενειών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι ,μετά τους χαμηλοσυνταξιούχους, η ΝΔ αρνείται να ενισχυθούν και οικογένειες με παιδιά. «Μοναδικό της επιχείρημα, για άλλη μια φορά, η ύβρις κατά του πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η ΝΔ ενοχλήθηκε από τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να ενισχυθούν τα επιδόματα στις οικογένειες με ένα και δύο παιδιά πέραν των οικογενειών με τρία παιδιά. Μετά τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΝΔ αρνείται να ενισχυθούν και οικογένειες με παιδιά. Μοναδικό της επιχείρημα, για άλλη μια φορά, η ύβρις κατά του πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο iPaidia.gr