Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Ανοίγει η πλατφόρμα MyBusinessSupport

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/01/2021 - 16:17 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2021 - 16:17

: Περίπου 733.000 έμποροι και μικρομεσαίες υπέβαλαν αίτηση για την πέμπτη φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής.  Δείτε στο ipaidia.gr πότε θα πληρωθούν.

: Ανακοινώνονται σήμερα τα κριτήρια

Το ποσό που θα μοιράζονταν είναι 1,5 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, περί τους 400.000 αναμένεται να λάβουν κάποιο χρηματικό ποσό από την πέμπτη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Σήμερα 25/1, προς το απόγευμα, θα ανακοινωθούν τα κριτήρια, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα ανοίξει η εφαρμογή, για να κάνουν οι δικαιούχοι την αποδοχή ποσού στο «».

Το ελάχιστο ποσό της ενίσχυσης αρχίζει από τα 1.000 ευρώ, αντί για 2.000 ευρώ, λόγω του μεγάλου αριθμού των . Τα χρήματα αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους την Τετάρτη 27 και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι το 50% της ενίσχυσης δεν θα επιστραφεί.

Άνοιγμα σχολείων -Ταραντίλης: Ποιά Λύκεια δε θα ανοίξουν - Τι θα ισχύσει με τις άλλες εκπαιδευτικές δομές

Ποιά επιδόματα παίρνουν παράταση - Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

ΑΣΕΠ 5Κ/2020: Αιτήσεις, προθεσμίες

Βασικά «κόφτες»

Για να λάβουν ενίσχυση από την πέμπτη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής πρέπει να έχουν μείωση τζίρου μεγαλύτερη από 20%, ενώ ρόλο θα παίξει τόσο ο αριθμός των εργαζομένων της επιχείρησης αλλά και αν αυτή άνηκε σε κλειστών ή πληττόμενων επιχειρήσεων το προηγούμενο διάστημα. Τέλος, ρόλο θα παίξουν και οι προηγούμενες ενισχύσεις που έλαβαν οι επιχειρήσεις. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !

  • express

   europalso

  Enter your email address: