Επίδομα 800 ευρώ: Σε δύο φάσεις οι πληρωμές – Ημερομηνίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔24/11/2020 - 14:24 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2020 - 14:26

:  Δείτε αναλυτικά πότε θα γίνουν οι πληρωμές - Σε δύο φάσεις θα γίνει η καταβολή της για τους εργαζόμενους που μπήκαν σε αναστολή εργασίας κατά το μήνα Νοέμβριο λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

: Πληρωμές

Την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου λήγουν οι αιτήσεις  για τις των εργαζομένων που εργάζονται σε επιχειρήσεις που έκλεισαν τον Νοέμβριο με κρατική εντολή.

Από τον επόμενο μήνα, τον Δεκέμβριο θα αρχίσει να καταβάλλεται το προς τους εργαζόμενους και τους υπάλληλους που τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας κατά τον μήνα Νοέμβριο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση, προκειμένου να ανασχεθεί η εξάπλωση στα κρούσματα του κορωνοϊού.

Το ποσό του θα μπορεί να φτάσει έως και τα 800 ευρώ, στην περίπτωση που ο εργαζόμενος-δικαιούχος δεν εργάστηκε καμία μέρα του μήνα.

Πότε μπαίνουν τα χρήματα

Τα χρήματα της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους δικαιούχους, θα γίνει σε δύο φάσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις το επίδομα θα μπορεί να φτάνει τα 800 ευρώ.

Οι ημερομηνίες καταβολής θα γίνουν κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων όπως σημείωσαν οι υπουργοί Εργασίας και Οικονομικών, θα πληρωθούν μέσα στον μήνα Δεκέμβριο, με τις αρχές να προσπαθούν ώστε οι πληρωμές να έχουν ξεκινήσει πριν από τις 21 Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω των μέτρων, θα πληρωθούν από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου.

ΟΑΕΔ - Επίδομα 400 ευρώ: Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να το λάβετε

«Να λάβουν επίδομα θέρμανσης όλοι όσοι το χρειάζονται»  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: