: Τι πρέπει να ξέρετε. Οι των των αναστολών του Δεκεμβρίου, αναμένεται να γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, το διήμερο  11 Ιανουαρίου και 12 Ιανουαρίου, αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές. Διαβάστε αναλυτικά στο ipaidia.gr

Τι θα γίνει με το

Μέσα στον μήνα και σε κάθε περίπτωση έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 θα λάβουν οι εργαζόμενοι που έχουν μπει σε αναστολή τον Δεκέμβριο του 2020 το υπόλοιπο μέρος του .

Δηλαδή το κράτος θα πιστώσει στους λογαριασμούς των εργαζομένων που μπήκαν σε αναστολή το δώρο Χριστουγέννων που αντιστοιχεί στην περίοδο 1η Δεκεμβρίου ως 31 Δεκεμβρίου 2020. Έτσι, εργαζόμενος που μπήκε σε αναστολή όλο τον Δεκέμβριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ.

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα γίνουν οι νέες πληρωμές - Ποιοί είναι οι δικαιούχοι

Άνοιγμα σχολείων: Πώς θα επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία – Τι πρέπει να κάνουν

«Βόμβα» Δερμιτζάκη για άνοιγμα σχολείων: Τα σχολεία ή δε θα ανοίξουν ή θα κλείσουν μετά από λίγο

Άνοιγμα σχολείων: Τι φοβούνται οι ειδικοί

Όσοι ήταν σε αναστολή από 1 έως 31 Δεκεμβρίου, θα λάβουν ολόκληρο το ποσό, δηλ. αποζημίωση 534 ευρώ.

Η αποζημίωση για αναστολές 1 έως 12 Δεκεμβρίου θα ανέλθει στα 213 ευρώ. Για τις αναστολές από 1 έως 14 Δεκεμβρίου, θα ανέλθει στα 249 ευρώ, ενώ για αναστολές από 1 έως 17 Δεκεμβρίου η αποζημίωση θα ανέλθει στα 302 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα έως τις 31, θα καταβληθεί, αναδρομικά, το επίδομα Χριστουγέννων το οποίο αναλογεί σε όσους βγουν σε αναστολή τον μήνα Δεκέμβριο.