ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Αιτήσεις για εξωτερικούς συνεργάτες για τον έλεγχο των αιτήσεων γονέων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔06/07/2020 - 15:56 | Author: Newsroom Ipaidia

πρόσκληση για εξωτερικούς συνεργάτες στο πλαίσιο του προγράμματος , Μητρώο Εξωτερικών Συνεργατών Δράσης: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-2021.

Η ΕΕΤΑΑ για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-2021, συγχρηματοδοτούμενης από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (Ε.Σ.Π.Α.) για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, προτίθεται για την ταχύτερη υλοποίηση της, να αξιοποιήσει εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι θα εγγραφούν στο Μητρώο Εξωτερικών Συνεργατών που τηρεί.

Προς τούτο, καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση.

Αντικείμενο της συνεργασίας, η οποία θα είναι σύντομης χρονικής διάρκειας (δεν θα ξεπερνά τις 60 ημερολογιακές ημέρες), είναι η υποστήριξη της Εταιρείας στην υλοποίηση της ανωτέρω Δράσης. Ειδικότερα, αντικείμενο της συνεργασίας θα είναι ο έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών, η αρχειοθέτηση φακέλων και λοιπές υποστηρικτικές ενέργειες.

Προϋπόθεση για την αξιολόγηση των υποψηφίων και την ένταξή τους στο Μητρώο της ΕΕΤΑΑ αποτελεί η κατοχή απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και η εμπειρία στην υλοποίηση σχετικών δράσεων.

Όλες οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα εξετασθούν ως προς τα ειδικά προσόντα των υποψηφίων, σε σχέση με τις ανάγκες του έργου και τη διαθεσιμότητά τους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, προκειμένου να ενταχθούν στο Μητρώο Εξωτερικών Συνεργατών.

Στο πλαίσιο των παραπάνω η ΕΕΤΑΑ καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, σύμφωνα με το υπόδειγμα που επισυνάπτεται, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], έως 9 Ιουλίου 2020.

Σημειώνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν ήδη αξιοποιηθεί σε προηγούμενους κύκλους της ίδιας δράσης.

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020: Πώς θα κάνετε την αίτηση για το voucher  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: