ΑΥΤΟΣ είναι ο ΛΟΓΟΣ που ο 14χρονος ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ τον φίλο του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔13/06/2016 - 00:43 | Author: Newsroom Ipaidia

Ομολόγησε και ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές τελικά πως ο 14χρονος φίλος του με τον οποίο έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο στο οποίο διασκέδαζαν είναι τελικά ο δολοφόνος του 14χρονου Τάσου από την Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε ομολογία του ανήλικου δράστη και παράλληλα μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον φίλο του, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, επειδή το τελευταίο διάστημα το θύμα τον έβριζε συνεχώς.

Το έγκλημα έγινε με ένα κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δολοφόνος είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κίνητρου.

Εν τω μεταξύ τα στοιχεία από την νεκροψία και νεκροτομή και κυρίως η κατάθεση του φερόμενου ως δράστη έστρεψαν τις έρευνες σχεδόν από την πρώτη στιγμή στον φίλο του θύματος που ήταν και το άτομο που τον είδε τελευταίο. Μενει να διασταυρωθουν κάποια ακόμα στοιχεία ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής ενηλίκων στην υπόθεση
Πηγή  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: