ΑΣΕΠ – Προσλήψεις σε ΑΑΔΕ, ΕΥΑΘ και ΔΕΔΔΗΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔04/11/2019 - 14:23 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Προσλήψεις μονίμων αλλα και συμβασιούχων «τρέχουν» αυτήν την περίοδο με προκηρύξεις του ΑΣΕΠ στην ΑΑΔΕ, την ΕΥΑΘ αλλά και τον ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, «τρέχουν» οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 37/4-10-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 75 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Κ/2016

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

: 55 προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ – Θέσεις εργασίας σε πέντε περιοχές

Την ίδια ώρα, έχουν ανακοινωθεί προσλήψεις μέσω , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους νομούς Αττικής και Κυκλάδων.

ΕΥΑΘ: Αιτήσεις για νέες προσλήψεις μέσω – Ημερομηνίες

Ανακοίνωση εκδόθηκε και για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης ειδικοτήτων, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, TE Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Οδηγών Οχημάτων.

Έρχονται προκυρήξεις ΑΣΕΠ: 63.000 προσλήψεις στο Δημόσιο  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: