Το ΓΕΝ κοντά στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περάματος

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/06/2018 - 18:02 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Μία μικρή κατασκευή, χρησιμοποιώντας καπάκια, έφτιαξαν οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περάματος για να πουν με τον δικό τους τρόπο «ευχαριστώ» στα στελέχη του ΓΕΝ που στάθηκαν στο πλευρό τους και αυτήν τη σχολική χρονιά.

Όπως έγινε γνωστό, καθ' όλη τη διάρκεια και του φετινού σχολικού έτους, η μεταφορά των μαθητών πραγματοποιήθηκε με όχημα του ΓΕΝ. Εκτός των καθημερινών μετακινήσεων πραγματοποιήθηκαν και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες.

«Χάρη στη συνεισφορά σας, οι μαθητές μας μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του σχολείου και να επωφεληθούν των εκπαιδευτικών επισκέψεων που οργανώνει. Η ευαισθησία που επιδείξατε μας συγκινεί» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην ευχαριστήρια επιστολή το προσωπικό, οι μαθητές του σχολείου, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι το προσωπικό τού σχολείου στην ευχαριστήρια επιστολή του προς το ΓΕΝ έγραφε: «Ελπίζουμε ότι από την επόμενη σχολική χρονιά, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς, που είναι αρμόδια για το έργο αυτό, θα μπορέσει να βρει μία λύση, ώστε οι να μην απασχολούμε από το έργο τους στελέχη και όχημα του ΓΕΝ, που σίγουρα είναι απαραίτητα στην υπηρεσία του ΓΕΝ».

Loading...


  • europalso   ideascentral