Συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Β.Αιγαίου στους μαθητές που έκαναν τα χρήματα της πενθήμερης μάσκες για το Νοσοκομείο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/06/2020 - 20:34 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Με μαθητές της Γ' Τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης συναντήθηκε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Αριστείδης Χατζηκομνηνός.

Οι μαθητές προσέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 900 μάσκες υψηλής προστασίας, αξίας 2.500 ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για την εκδρομή τους η οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας Covid-19 .

Ήταν μια κίνηση που προκάλεσε τον θαυμασμό του περιφερειάρχη, ο οποίος ζήτησε να δει από κοντά τα παιδιά και να τα συγχαρεί για την ενέργειά τους αυτή. Παράλληλα τους χάρισε συμβολικά βιβλία, ευχόμενος να είναι νικητές στην «μάχη» της ζωής τους που ξεκινάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά την επίσκεψη των παιδιών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μεγάλη χαρά για όλους να βλέπουμε τα παιδιά μας με αγάπη και ευαισθησία να συνεισφέρουν στην κοινωνία έχοντας καλλιεργήσει από μικρά ένα έντονο αίσθημα προσφοράς. Ως πατέρας αλλά και ως ακαδημαϊκός θέλω να συγχαρώ πρωτίστως τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική ανατροφή και διαπαιδαγώγηση.

Πάντα πίστευα πως ουσιαστικός παράγοντας του πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι το ήθος των ανθρώπων που διαβιούν σε αυτή και βλέποντας αυτά τα φωτεινά μυαλά σήμερα συνειδητοποίησα πως ο τόπος μας παρά τις δυσκολίες θα έχει λαμπρό μέλλον». • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso