Προσλήψεις αναπληρωτών: Πότε αναμένεται η δ' φάση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/12/2020 - 09:51 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2020 - 16:35

: Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣΑΔ, η δ' φάση στη Γενική και Ειδική Αγωγή, στην παράλληλη στήριξη και στις ΤΥ αναμένεται άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ:

Επικοινωνήσαμε σήμερα τόσο με το γραφείο του διευθυντή της Υπουργού όσο και με το γραφείο της Γ.Γ. ζητώντας να γίνουν ΑΜΕΣΑ οι στη Γενική και Ειδική Αγωγή, στην παράλληλη στήριξη και στις ΤΥ.

Ενημερώσαμε πως ασχέτως αν είναι ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία αυτές είναι προσληψεις που αφορούν ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό πριν απ' το lock down ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ και τονίσαμε πως για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ καθυστερούν οι προσλήψεις αναπληρωτών, ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ και ολοκλήρωση προγραμμάτων, πάνω από δυο μήνες!

Η ενημέρωση που είχαμε είναι πως σήμερα έγινε νέα σύσκεψη γι αυτό το θέμα, πως οι προσλήψεις θα προχωρήσουν κι όλοι οι αναπληρωτές θα είναι στη θέση τους μόλις ανοίξουν τα σχολεία.

Εξηγήσαμε πως η περίοδος είναι δύσκολη, χρειάζεται ιδιαίτερος προγραμματισμός για τις μετακινήσεις και γι αυτό οι συνάδελφοι θα πρέπει να ενημερωθούν όσο πιο νωρίς γίνεται για να προετοιμαστούν και παραπεμφθήκαμε στην Δ/ντρια Προσωπικού για πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, με την οποία μέχρι την ώρα που γράφεται η ανακοίνωση δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε.

Θα ενημερώσουμε μόλις έχουμε απαντήσεις.

Άνοιγμα σχολείων - Λινού: Ανατροπή με τη μετάδοση του κορoνοϊού στα σχολεία - Τι είπε για τα rapid test  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: