ΠΟΣΕΕΠΕΑ: «Να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους για τη λειτουργία των ειδικών σχολείων»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2020 - 17:36 | Author: Newsroom Ipaidia

«Τίθεται ζήτημα σοβαρής ευθύνης, ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, βάση των στοιχείων που ανακοινώνονται καθημερινά από το ΕΟΔΥ. Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα συνεχίσει κάθε δυναμική προσπάθεια για το ζήτημα αυτό γι’ αυτό και επιβάλλεται η σαφής ενημέρωση των σχολείων που βρίσκονται σε αναστολή» αναφέρει η ΠΟΣΕΕΠΕΑ σε ανακοίνωση της.

Αθήνα,  23/11/2020 Αρ.πρωτ. 54

Προς: Τους Περιφερειακούς συλλόγους και τα μέλη τους Συνάδελφοι

Μία εβδομάδα μετά το ψήφισμα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ – ΣΕΕΠΕΑ δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από τους αρμοδίους στο αίτημά μας να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους για τη λειτουργία των ειδικών σχολείων σε περιοχές που πλήττονται όπως η Κεντρική Μακεδονία κ.α.

Τίθεται ζήτημα σοβαρής ευθύνης, ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, βάση των στοιχείων που ανακοινώνονται καθημερινά από το ΕΟΔΥ. Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα συνεχίσει κάθε δυναμική προσπάθεια για το ζήτημα αυτό γι’ αυτό και επιβάλλεται η σαφής ενημέρωση των σχολείων που βρίσκονται σε αναστολή.

Ζητάμε όσοι εργάζεστε σε ειδικά σχολεία και κυρίως στις περιοχές που πλήττονται από το covid-19, όπως η Κεντρική Μακεδονία, να ενημερώνετε τον Περιφερειακό ΣΕΕΠΕΑ στον οποίο ανήκετε για τα σχολεία που βρίσκονται σε αναστολή και έως πότε είναι η αναστολή. Όμοια να είναι η ενημέρωση και για την αναστολή τμημάτων.

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ κατά την Ολομέλεια των Προεδρων έχει ζητήσει από κάθε σύλλογο την καθημερινή ενημέρωση και καταγραφή των σχολείων προκειμένου να δημοσιεύουμε τη λίστα και να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες. Η συμβολή όλων είναι απαραίτητη.

Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: