Ο δήμος Ηρακλείου για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ – Σύσκεψη στο Ρέθυμνο για τη μεταφορά των μαθητών με ΚΤΕΛ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/09/2018 - 20:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Για τους ενημερώνει ο δήμος Ηρακλείου γονείς και ενδιαφερόμενους, σχετικά με την έναρξη και ενεργοποίηση των voucher.

Τα ερωτηματολόγια εισόδου θα είναι διαθέσιμα και θα μπορούν να συμπληρωθούν και να υποβληθούν ηλεκτρονικά από 3/9/2018 και μετά. Οι γονείς καλούνται από Δευτέρα την 3/9/2018 έως και την Τρίτη 4/9/2018 να παρουσιαστούν στα ΚΕΠΑ στα οποία επιλέχθηκαν, προκειμένου να υπογράψουν την σχετική σύμβαση, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής βρεφών και νηπίων μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Διευρυνεται η πρόσβαση στους παιδικούς σταθμούς

Σχετικά με τις ημερομηνίες προσέλευσης βρεφών και νηπίων στα ΚΕΠΑ που επιλέχθηκαν μέσω δήμου, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση εντός των ημερών. Επίσης, οι αρμόδιοι ενημερώνουν τους γονείς, ότι η φετινή καθυστέρηση οφείλεται στο ότι τα οριστικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ ανακοινώθηκαν στις 29/7/2018, περίπου ένα μήνα αργότερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, καθώς επίσης και η εφαρμογή εισαγωγής των voucher άνοιξε μόλις στις 29/8/2018 και ώρα 15:00 λόγω των νέων αδειών λειτουργίας των ΚΕΠΑ, που εκδόθηκαν στις 8/8/2018.

Στο μεταξύ τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα και αφορούν στη μεταφορά των μαθητών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, απασχόλησαν σύσκεψη φορέων της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου. Στον προγραμματισμό από πλευράς του ΚΤΕΛ, θα εξετασθούν και οι περιπτώσεις αύξησης των δρομολογίων, καθώς και η ένταξη νέων στάσεων σε ορισμένες διαδρομές.

Το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου θα επεξεργαστεί όλα τα στοιχεία, που θα τεθούν από τις σχολικές μονάδες στη διάθεση του, ώστε να βοηθηθεί στον προγραμματισμό των δρομολογίων – και μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου και πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές, θα ανακοινωθούν τα δρομολόγια και ο εν γένει σχεδιασμός για τη μεταφορά τους.

Loading...


  • europalso   ideascentral