«Η Βικιπαίδεια ως εκπαιδευτικό εργαλείο» 21/3

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/03/2017 - 21:59 | Author: Newsroom

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και o Σύλλογος Σχολείων Κοινότητας Βικιπαίδειας Ελλάδας διοργανώνουν κατά το σχολικό έτος 2016-17 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επιμορφωτικό πρόγραμμα – εργαστήριο με θέμα:

«Εισαγωγή στη συγγραφή λημμάτων στη Βικιπαίδεια –

η Βικιπαίδεια ως εκπαιδευτικό εργαλείο».

Το εισαγωγικό αυτό εργαστήριο πάνω στη συγγραφή λημμάτων της Βικιπαίδειας απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που θα ήθελαν να εντάξουν τη Βικιπαίδεια ως εκπαιδευτικό εργαλείο στη διδακτική πράξη καθώς, μεταξύ άλλων, προάγει τις ομαδοσυνεργατικές ικανότητες παραγωγής γραπτού λόγου των μαθητών, ενώ μπορεί να συνδυασθεί και με την εκπόνηση σχολικών εργασιών όπως οι συνθετικές εργασίες.

 

Η πρώτη εισαγωγική συνάντηση του νέου κύκλου μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί:

                       Τρίτη 21 Μαρτίου 2016 και ώρες 17:00-20:00.

 

Για το παρόν πρόγραμμα χορηγείται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ συνολικής διάρκειας 25 ωρών μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος (συνολικά 5 συναντήσεις) και την ανάρτηση ενός τουλάχιστον λήμματος από κάθε συμμετέχοντα.

Για δικαίωμα συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω on line αίτηση:

https://goo.gl/forms/Mk4fRK9PEr8xOnZk1

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στο: info@intero.gr.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο Διορθόδοξο Κέντρο, στον σεμιναριακό χώρο της Βιβλιοθήκης (https://goo.gl/maps/eHcQb).

Απαραίτητη προϋπόθεση: κάθε μέλος να φέρει μαζί του το προσωπικό του lap top.

Loading...


  • europalso   ideascentral