: Οι πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που ασκούνται στην Παιδεία και φυσικά η ίδια η Υπουργός που με την αδιαλλαξία της υπονόμευσε το θεσμό του , αναφέρει σε ανακοίνωση του ο αιρετός της ΚΥΣΠΕ.

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που ασκούνται στην Παιδεία και φυσικά η ίδια η Υπουργός που με την αδιαλλαξία της υπονόμευσε το θεσμό του Αιρετού με τελικό στόχο την κατάργησή του δέχτηκαν σήμερα το χαστούκι του Κλάδου!

Έγινε ολοφάνερο τώρα σε όλους σας, όπως το καλοκαίρι κατήγγειλα, με τον εξοβελισμό των Αιρετών από τη διαδικασία της “επιλογής” των προσωρινών Διευθυντών Εκπαίδευσης άρχιζε η εφαρμογή ενός σχεδίου που θα οδηγούσε  στην κατάργησή τους!

Είναι τιμή μου που χρόνια τώρα υπηρετώ αυτόν το θεσμό και όπως δεσμεύτηκα  είμαι Αιρετός εκπρόσωπος στο ΚΥΣΠΕ όλων σας χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Όπως γνωρίζετε δεν συμβιβάστηκα ποτέ έτσι και τώρα δεν θα νομιμοποιήσω τις διαδικασίες αποδεχόμενος το αποτέλεσμα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της εκπαίδευσης και των συναδέλφων Εκπαιδευτικών.

Θα είμαι μπροστά στον αγώνα, που πρέπει να ξεκινήσει  από αύριο,  για την εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων από Αιρετούς και όχι διορισμένους που ετοιμάζει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου!

Με όλες και όλους σας που στηρίζετε το θεσμό του Αιρετού θα πορευτώ σε αγώνα ανυποχώρητο μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του!!!».