Τι ανέφερε η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξή της στο Newsbomb και την εκπομπή Meeting Point. Δείτε στο

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αλλά και στην αξιολόγηση.

«Πρέπει να επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό. Απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησής μας είναι οι μόνιμοι διορισμοί. Πρέπει σιγά σιγά οι αναπληρωτές να καλύπτουν έκτακτες ανάγκες», τονίζει η υπουργός Παιδείας, αναφερόμενη στα κενά που υπάρχουν σε σχολικές μονάδες.

Η κυρία Κεραμέως επισημαίνει πως προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας είναι η στήριξη των εκπαιδευτικών, όχι μόνο με την των εκπαιδευτικών.

Αναφορικά με τις υποδομές, η υπουργός υπογραμμίζει πως σταθερή βούληση της κυβέρνησης είναι να επενδύσει ακόμα περισσότερο στις υποδομές, φέροντας ως παράδειγμα τους διαδραστικούς πίνακες που τοποθετούνται σταδιακά στα σχολεία.

Όσον αφορά το ζήτημα της αξιολόγησης, η κυρία Κεραμέως το χαρακτηρίζει ως πολύτιμο εργαλείο, ενώ για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, η υπουργός διαμηνύει πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι η μοναδική που αντιμετωπίζει αποφασιστικά βίας στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Η μιλά επίσης για τις πολιτικές εξελίξεις λίγους πριν τις εκλογές, το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, αλλά και τα ελληνοτουρκικά εν μέσω συνεχιζόμενων προκλήσεων από την πλευρά της Άγκυρας.

Δείτε το trailer της εκπομπής Meeting Point με την Όλγα Τρέμη και καλεσμένη την υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως:



Διαβάστε επίσης

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ