Ειδικές προσφορές από ιδιοκτήτες καταλυμάτων στη Ρόδο για τους Εκπαιδευτικούς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/09/2018 - 20:32 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Συνεργασία της Α' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου με την Ομοσπονδία Ενοικ/νων Δωματίων & Διαμ/των Δωδεκανήσου για το πρόβλημα της στέγασης

Ειναί γνωστό πλέον το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί, αλλά και φοιτητές, στην εξεύρεση στέγης, ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές και νησιά.

Το ζήτημα αυτό έχει κάνει την εμφάνισή του και στη Ρόδο, με την Α' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου να προχωρά σε κινήσεις για την επίλυσή του.

Έτσι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, "προσπαθώντας να αντιμετωπίσει και να λύσει το σημαντικό πρόβλημα στέγασης αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών που έρχονται να υπηρετήσουν σε σχολεία της Ρόδου συνεχίζει τη συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικ/νων Δωματίων & Διαμ/των Δωδεκανήσου."

Όσοι εκπαιδευτικοί αναζητούν στέγη θα μπορούν να μπαίνουν στην επίσημη  ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ΕΔΩ, όπου υπάρχει το εικονίδιο «Προσφορές Διαμονής σε Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2018 – 2019».

Εκεί έχουν αναρτήσει προσφορές οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων, με τους εκπαιδευτικούς να έχουν τη δυνατότητα επιλογής από τα διαθέσιμα καταλύματα για τη χειμερινή περίοδο 2018-19 που συνεχώς θα ανανεώνονται. • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso