Αυτή είναι η μαθήτρια που "τίναξε" τη… βαθμολογία στον αέρα! Δείτε πόσα μόρια συγκέντρωσε [photo]

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/07/2014 - 01:35 | Author: Newsroom Ipaidia

Η αγωνία τελείωσε για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς. από το μεσημέρι της Τρίτης οι βαθμολογίες τους είναι αναρτημένες σε σχολεία και διαδίκτυο και όλοι μπορούν να ετοιμάσουν τα επόμενά τους σχέδια.

Ανάμεσά στους πρώτους των πρώτων βρίσκεται η Αναστασία Σκουφή, μαθήτρια του Αρσακείου Εκάλης, η οποία συγκέντρωσε 19.571 μόρια και προετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σπουδές της στην πάντα απαιτητική Νομική Αθηνών.
«Αισθάνομαι πολύ ωραία από τα αποτελέσματα. Δεν το περίμενα ακριβώς, ωστόσο, επιβραβεύθηκαν οι κόποι μου».alt
Στο «αιώνιο» ερώτημα «Πολύ διάβασμα ή απλά σωστό πρόγραμμα» η Αναστασία απαντάει πως χρειάζονται και τα δύο. Το πρόγραμμα βοηθάει, αλλά σίγουρα χρειάζεται και πολύ διάβασμα.
Η ίδια, πάντως, επισημαίνει ότι τα θέματα της θεωρητικής κατεύθυνσης, ιδιαίτερα τα τελευταία, δεν ήταν τόσο εύκολα όσο παρουσιάστηκαν, ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας τους ήταν τέτοιος που «βοήθησε» όσους είχαν πραγματικά διαβάσει να διακριθούν.
Τα επόμενα σχέδια είναι: «Βόλτα στη Νέα Ερυθραία, μπαράκι, για να γιορτάσουμε την επιτυχία, καθώς οι φίλοι… απαιτούν κέρασμα και στη συνέχεια διακοπές». tro-ma-ktiko • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

     • ideascentral

   europalso