ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ! ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ Γ΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ!

Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στη διαμαρτυρία

ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ Γ΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΔΕΝΤΡΟΥ!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 1 μμ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η πολιτική του Υπουργείου που αδιαφορεί για τις ανάγκες μαθητών και σχολείων εκδηλώνεται και πάλι ακόμα πιο προκλητικά!

Μετά την αναλγησία απέναντι στους μαθητές και το Λύκειο Αδεντρού, όπου το Υπουργείο έκλεισε το τμήμα προσανατολισμού Υγείας-Πρόνοιας στη Γ΄ τάξη και εκδίωξε ουσιαστικά μαθητές της Γ Λυκείου από το σχολείο τους, ήρθε τώρα η σειρά του ΓΕΛ Καλοχωρίου.

Αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο προκλητικοί!

Το τμήμα έχει 8 μαθητές και λειτουργεί από την αρχή της χρονιάς με προσωπικό που ήδη υπάρχει στο σχολείο και με συνδιδασκαλία, αναμένοντας την έγκριση.

Και ξαφνικά, η Διαχείριση Προσωπικού της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης ενημερώνει τον Διευθυντή του σχολείου ότι το τμήμα δεν πρέπει να λειτουργεί αφού δεν έχει εγκριθεί.

Τι ζητάνε από τους συναδέλφους και το Διευθυντή; Να σταματήσουν να διδάσκου και να περιμένουν πότε και αν θα δεήσει η Υπουργός να αφήσει τις εμφανίσεις σε εκδηλώσεις περιοδικών και να ασχοληθεί με τα σχολεία;

Συμπαραστεκόμαστε στους μαθητές, στους γονείς του και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Καλοχωρίου και του Λυκείου Αδέντρου που έχουν γίνει αποδέκτες μιας ανάλγητης συμπεριφοράς από τη Διοίκηση και επιμένουν να προασπίζουν το αυτονόητο δικαίωμα των παιδιών σε μόρφωση και ίσε ευκαιρίες!

* Η προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας της Παρασκευής 11/10 μεταφέρεται την Τετάρτη 16/1