Κορονοϊός – Παγώνη: «Δεν πάμε καθόλου καλά»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔19/10/2020 - 10:21 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «βρισκόμαστε σε μια φάση πολύ δύσκολη με τον και όποιος δεν το έχει πιστέψει ακόμη, έστω μια μειοψηφία ανθρώπων, ας περάσει από μια εντατική ή από ένα νοσοκομείο να δει τι γίνεται» και σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας.

: Θα φτάσουν στο «κόκκινο» κι άλλες περιοχές

Η κ. Παγώνη δήλωσε με σιγουριά ότι «θα κοκκινίσουν κι άλλες περιοχές πέραν της Κοζάνης» και υπογράμμισε ότι «τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί και εισέλθουμε με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο».

Κορονοϊός -ΕΚΠΑ: Η επαναμόλυση υπενθυμίζει όσα δεν γνωρίζουμε

Κορονοϊός: Πώς θα αποφύγουμε το lockdown - Πότε θα υπάρξει ευρέως διαθέσιμο εμβόλιο

Πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι θα γίνει lockdown και πως δεν πρέπει και να γίνει, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να εφαρμοστούν όπως πρέπει τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί.

«Ένα απλό μέτρο, που τέλος πάντων πρέπει να βγούνε και να το πούνε να τελειώσει η ιστορία, είναι μάσκα μέσα και έξω», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Για το κάλεσμα του Μητροπολίτη Κοζάνης προς τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι πρόκειται για παράδειγμα προς αποφυγή και συνέστησε σε όσους επιθυμούν να κοινωνήσουν να χρησιμοποιούν ένα αποστειρωμένο πλαστικό κουταλάκι από το σπίτι τους.

ΑΠΘ – Κορονοϊός: Θετικοί φοιτητές μετά το πάρτι του Σαββάτου

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: