Κορονοϊός: Νέα μετάλλαξη του κορονοϊού βρέθηκε στη Γαλλία

Κορονοϊός: Νέα μετάλλαξη του κορονοϊού βρέθηκε στη Γαλλία

: Μια νέα της Covid-19 βρέθηκε στη βόρεια Γαλλία, με τις αρχές να τονίζουν πως δεν φαίνεται να είναι μεταδοτική η θανατηφόρα.

Ένα εντελώς νέο στέλεχος της Covid-19 εντόπισαν οι ειδικοί στην Βρετάνη της βόρειας Γαλλίας

Το γαλλικό Υπουργείο Υγείας ανέφερε σε δήλωσή του ότι η νέα παραλλαγή εντοπίστηκε σε σύνολο κρουσμάτων σε νοσοκομείο στην πόλη Λανιόν

Το Υπουργείο τόνισε ότι η αρχική ανάλυση δεν έδειξε ότι η νέα παραλλαγή είναι πιο μεταδοτική ή θανατηφόρα από άλλες μεταλλάξεις.

Προβληματίζουν οι και η αύξηση των διασωληνωμένων

Έντονο προβληματισμό στους επιστήμονες προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων, αλλά και η έντονη πίεση που υφίστανται τα νοσοκομεία, ιδιαίτερα στην Αττική.

Ο διπλασιασμός των εισαγωγών την τελευταία εβδομάδα ξύπνησε μνήμες Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς η πληρότητα στις ΜΕΘ covid ξεπέρασε το 60%.

Παρά το τρίτο και τα σκληρά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ στα ύψη παραμένουν τα κρούσματα, με τους ειδικούς να επιχειρούν να εντοπίσουν ποιοι παράγοντες ευθύνονται για την ανησυχητική αυτή επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα.

Την ίδια στιγμή, η διασπορά των μεταλλάξεων έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα και στους κύκλους της κυβέρνησης.

Lockdown – Κορονοϊός: ΝΕΕΣ βεβαιώσεις μετακίνησης – Δείτε για ποιούς εργαζόμενους

Πανελλήνιες 2021: Τι θα γίνει με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής – Οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί

Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοί πάνε ταμείο σήμερα

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !