Κομισιόν: Οι θεσμοί παραμένουν στην Αθήνα για να βρεθεί λύση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔07/03/2017 - 16:30 | Author: Newsroom

alt

Για παραμονή των θεσμών στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχιστεί η πρόοδος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, έκανε λόγο σήμερα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για ζητήματα Οικονομίας Ανίκα Μπράιντχαρτ.

Κληθείσα να σχολιάσει δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία οι εκπρόσωποι των θεσμών αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα, τόνισε πως «παραμένουν στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσουν να σημειώνουν πρόοδο προς την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

Η εκπρόσωπος είπε ότι συνεχίζεται η δουλειά και δεν διευκρίνισε πότε θα αποχωρήσει η αποστολή. «Εργαζόμαστε στενά με τους υπόλοιπους εταίρους, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής πρόοδος. Δεν δεσμευόμαστε εκ των προτέρων για την ημερομηνία επιστροφής της αποστολής» επανέλαβε.

Σημειώνεται ότι οι δανειστές θα αναχωρούσαν σήμερα ή την Τετάρτη, καθώς την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί Euroworking Group στις Βρυξέλλες στο οποίο θα γίνει η επισκόπηση της προόδου που έχει πραγματοποιηθεί, κάτι που όμως μπορεί να μετατραπεί σε τηλεδιάσκεψη.

Loading...


  • europalso   ideascentral