Κυρώθηκαν οι ΠΝΠ για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/11/2018 - 18:00 | Author: Newsroom Ipaidia

Τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τα έκτακτα μέτρα στήριξης των της Αττικής, τα οποία ήδη βρίσκονται σε ισχύ, κύρωσε το βράδυ της Πέμπτης η Βουλή των Ελλήνων.

«Τα μέτρα αυτά ήταν επιβεβλημένα και ήταν αυτονόητη η αντίδραση της πολιτείας απέναντι σε μια ανείπωτη τραγωδία, μια καταστροφή που πήρε μαζί της ανθρώπους και κόπους μιας ζωής» ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Πρόσθεσε δε, ότι «από την πρώτη στιγμή, όπως είπαμε, τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί».

«Από τη δική μας πλευρά, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφής, για να μπορέσουν οι άνθρωποι που επλήγησαν να βοηθηθούν στον αγώνα τους, για να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους» σημείωσε παράλληλα.

Διαβεβαίωσε μάλιστα, ότι το υπουργείο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους πληγέντες και τις αρμόδιες εφορίες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψεις περαιτέρω μέτρων.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πάντως, χαρακτήρισαν «ανεπαρκή» τόσο τα μέτρα αποκατάστασης των πληγέντων της φονικής πυρκαγιάς του Ιουλίου, όσο και τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας. • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020

  • ideascentral

   europalso