Δεν θα πραγματοποιηθούν στα τοπικά εμβολιαστικά κέντρα των περιοχών, όπου υπάρχουν εν εξελίξει πυρκαγιές, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας.

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα εμβολιασμών έναντι του κορονοϊού, στις περιοχές όπου μαίνονται πυρκαγιές.

Δεν θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στα τοπικά εμβολιαστικά κέντρα των περιοχών, όπου υπάρχουν εν εξελίξει πυρκαγιές, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν τα ραντεβού τους, διευκρινίζεται.

Δραματική είναι η κατάσταση και στην Εύβοια. Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η δεύτερη επιχείρηση εκκένωσης στην Αγία Άννα. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης πλωτά μέσα έσπευσαν στην περιοχή ηια να παραλάβουν και τους τελευταίους κατοίκους που δεν είχαν εγκαταλείψει το απόγευμα τον παραθαλάσσιο οικισμό.

Σε συναγερμό βρίσκεται και η Ηλεία καθώς δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση δόθηκε για το Λαμπέτι,τον Αμπελώνα και τον Άγιο Γεώργιο. Ειδικότερα, στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του Λάλα, όπου νωρίτερα η φωτιά προκάλεσε ζημιές. Επίσης, μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Πυροσβέστες και στο μέτωπο που καίει στην περιοχή Μιράκα, η οποία βρίσκεται ανατολικά της Αρχαίας Ολυμπίας.