ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Ελεγχοι στους προσωρινά διοριστέους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔13/05/2018 - 10:31 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Εντός οκτώ ημερών οι (331) δήμοι οφείλουν να καταγράψουν τους προσωρινά διοριστέους της προκήρυξης , που κρίθηκαν στον πρώτο έλεγχο των ΟΤΑ ότι διαθέτουν επαγγελματική επάρκεια. Ο έλεγχος και η καταγραφή σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τον «έλεγχο ουσίας» που έχει ξεκινήσει το (asep.gr) για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

Είναι, όμως, αναγκαίος, ιδιαίτερα για τους υπαλλήλους εκείνων των ειδικοτήτων που σχετίζονται άμεσα με την δημόσια ασφάλεια (π.χ. οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων).

Το υπουργείο Εσωτερικών, με επείγουσα εγκύκλιό του, ζητά η καταγραφή όσων κρίθηκαν ικανοί σε πρώτο βαθμό για εργασία να ολοκληρωθεί έως τις 18 Μαΐου αναφέρει το enikonomia.gr.

Σημειώστε ότι η καταγραφή αυτή γίνεται στο πλαίσιο του νόμου 4210/2013 που με σαφήνεια ορίζει, στο άρθρο 8, ότι οι προσωρινά διοριστέτοι μπορούν να εργαστούν έως 8 μήνες και μέχρι την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2017

Η εγκύκλιος αυτή αποκαλύπτει την πραγματικότητα:

Εκτεταμένη χρήση ανύπαρκτων δικαιολογητικών, γεγονός που επιβεβαιώνει και από τα ευρήματα ΣΟΚ του
Υπενθύμιση του νόμου, σύμφωνα με τον οποίο οι προσωρινά διοριστέοι είναι πράγματι προσωρινοί και οι οριστικά διορισθέντες θα προκύψουν ΜΟΝΟ μέσα από το ΑΣΕΠ

Επιβεβαίωση του γεγονότος ότι οι επιλαχόντες της 3Κ/2018 θα παίζουν δυνατά το «χαρτί» του μόνιμου διορισμού έως την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων

ΑΣΕΠ 13Κ/2017: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Loading...


  • europalso   ideascentral