Αλεξιάδης: Καταστροφολογία τα περί κατάρρευσης εσόδων και ενεργοποίησης του κόφτη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/09/2016 - 19:05 | Author: Newsroom Ipaidia

Καταστροφολογία, χαρακτήρισε τις ειδήσεις που μεταδίδουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης περί δήθεν "κατάρρευσης" των εσόδων και "ενεργοποίησης του κόφτη", ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών,Τρύφων Αλεξιάδης,ο οποίος μίλησε σε προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αλεξιάδης παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι πρόκειται περί καταστροφολογίας, και είπε χαρακτηριστικά: "Επειδή θα ακούσετε ειδήσεις ότι δήθεν καταρρέουν τα έσοδα, δεν πάνε καλά, έρχεται ο "κόφτης", καταρρέει ο ΦΠΑ στα νησιά, δεν εισπράττεται τίποτα και δεν παραδίδεται τίποτα, βγήκαν τα προσωρινά στοιχεία του Αυγούστου, σύντομα έρχονται και τα οριστικά, και η μεγάλη έκπληξη θα είναι όταν βγουν και τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου, όπου απεικονίζουν με σαφήνεια το τι έγινε το καλοκαίρι.

Τι λένε τα στοιχεία του Αυγούστου για τα νησιά; Ρόδος 165% πάνω από το στόχο, Σαντορίνη 114%, Μύκονος 170%, Ζάκυνθος 91%,Κέρκυρα 78%. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή, όλη αυτή η καταστροφολογία και η παραπληροφόρηση περί αποτυχίας στα φορολογικά, περί κόφτη και όλα αυτά τα πράγματα, δεν ισχύουν.Αυτό δείχνουν τα νούμερα.Εμείς,όμως,δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες ειδικά για την είσπραξη των μεγάλων ποσών της φοροδιαφυγής".  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: