Πανελλήνιος Ραδιοφωνικός Διαγωνισμός “Κάντο ν’ ακουστεί!” 9/2/15 – 9/3/15

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/01/2015 - 22:54 | Author: Newsroom Ipaidia

Πανελλήνιος Ραδιοφωνικός Διαγωνισμός​​ “Κάντο ν’ ακουστεί!” στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιστημονική Εταιρία “European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” συνδιοργανώνουν τον μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό “Κάντο ν’ ακουστεί!” και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Το περιεχόμενο των ηχητικών σποτ του διαγωνισμού θα είναι ένα μήνυμα το οποίο θα αφορά έναν ή περισσότερους άξονες του κοινωνικού σχολείου (διατροφή/ευ-ζην, άθληση, ενημέρωση και πρόληψη για μολυσματικές ασθένειες, διαδίκτυο, αντιμετώπιση και πρόληψη του χουλιγκανισμού, πρόληψη ατυχημάτων, αισθητική αγωγή, ολυμπισμός και κοινωνία, σεξουαλική αγωγή, ρατσισμός και ανθρώπινα δικαιώματα, σχολικός εκφοβισμός, ναρκωτικά, αλκοόλ, κάπνισμα).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων της χώρας. Η υποβολή των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί από 9 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου 2015. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

​​Περισσότερες πληροφορίες στο www.europeanschoolradio.eu

Loading...


  • europalso   ideascentral