Παιδικοί σταθμοί: Τι αλλάζει φέτος – Αιτήσεις ΕΔΩ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/07/2020 - 10:56 | Author: Newsroom Ipaidia

– Δόμνα Μιχαηλίδου: 15.000 voucher θα διατεθούν σε εργαζόμενες μητέρες στο Δημόσιο για το πρόγραμμα

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής , στην παρούσα Πρόσκληση, oι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α., οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για τις κατηγορίες των θέσεων Β3 και Δ του Άρθρου 2 της παρούσας.
Απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXISNET της Α.Α.Δ.Ε. αποκλειστικά με τους κωδικούς της αιτούσας για την υποβολή της Αίτησης, και αποκλειστικά με τους κωδικούς του ετέρου μέλους για την Συναίνεση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ

Παιδικοί σταθμοί αιτήσεις

Σε 15.000 ανέρχονται τα voucher που θα διατεθούν εφέτος σε εργαζόμενες μητέρες στο Δημόσιο για βρεφονηπιακούς σταθμούς, δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Παράλληλα, όπως είπε, αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια οριζόντια για όλους.

«Ήταν μία προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού, η οποία υλοποιείται» σημείωσε η κ. Μιχαηλίδου, τονίζοντας τη σημασία των βρεφονηπιακών σταθμών ως βασικού εργαλείου ανάπτυξης και καλλιέργειας των δεξιοτήτων του παιδιού, αλλά και ένταξης της γυναίκας-μητέρας στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δίνονται σε 155.000 παιδιά για την ένταξή τους σε βρεφονηπιακούς, και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, στο πλαίσιο του προγράμματος «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: