ΟΠΣΥΔ: Καταληκτική ημερομηνία για τη διόρθωση λαθών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/07/2019 - 09:50 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

|Η προθεσμία κατά την οποία καταχωρούνται στοιχεία υποψηφίων μελών και ΕΒΠ στο  λήγει μεθαύριο Παρασκευή 05 Ιουλίου 2019.

Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας

Δεν προβλέπεται επιπλέον περιθώριο διόρθωσης λαθών Κατά το Υπουργείο δεν προβλέπεται στην κανονιστική διαδικασία, διάστημα πέραν της προαναφερθείσας ημερομηνίας, κατά το οποίο θα ήταν δυνατή η διόρθωση κάποιων πιθανών λαθών στην καταχώριση στοιχείων.
Αποστείλατε mail στις ΠΔΕ

Ετσι από την πλευρά μας, συμβουλεύουμε όσους συναδέλφους υποψήφιους ΕΕΠ και ΕΒΠ διαπιστώνουν τυχόν λάθη στην καταχώριση των στοιχείων του φακέλου τους, να αποστέλλουν mail στις αρμόδιες κατά περίπτωση Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), επισημαίνοντας την παράλειψη ή την λάθος καταχώριση.

Στο mail δέον να αναφέρουν το Ονοματεπώνυμο, τον κλάδο τους και φυσικά το αίτημά τους. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης () να καταστούν αρωγοί και συμμέτοχοι στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση αυτού του πρωτοφανούς εγχειρήματος των μόνιμων , επιτυχώς.

Έλεγχος φακέλου

Επειδή απομένουν ελάχιστες ημέρες πριν το σύστημα κλείσει, καλό θα ήταν όλοι να εισέλθουν στο ΟΠΣΥΔ και να τσεκάρουν τον φάκελό τους.

Προσπάθεια για ελαχιστοποίηση ενστάσεων

Τέλος επισημαίνουμε πως η προσπάθεια αυτή έχει νόημα, καθόσον όσες ενστάσεις κατορθώσουμε να αποφύγουμε ως αναγκαιότητα, τόσο θα συντομεύσει η διαδικασία του επ αυτών και τόσο συντομότερα θα έχουμε Οριστικούς Πίνακες.

Ειδική Αγωγή: Πότε θα προχωρήσει η ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων

Προσλήψεις αναπληρωτών 2019 – 2020: Οι επιπλοκές από τις πολιτικές εξελίξεις  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: