Μέχρι Πέμπτη 21/1 εγγραφή των μαθητών Γ Λυκείου στο myschool

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/01/2016 - 18:13 | Author: Newsroom Ipaidia

Με εγκύκλιο του το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους μαθητές της Γ’ λυκείου να καταχωρίσουν εως την Πέμπτη 21/1 τα στοιχεία τους στο Πληροφοριακό Σύστημα «myschool» ωστε να δημιουργηθεί το αρχείο των μαθητών της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων.

«Καταχώριση στοιχείων μαθητών Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Δ’ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-2016.»

Προκειμένου η υπηρεσία μας να δημιουργήσει το αρχείο των μαθητών της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων παρακαλούμε:

Α. Χρησιμοποιώντας το Πληροφοριακό Σύστημα «myschool» και ακολουθώντας τις οδηγίες της Ομάδας Τεχνικής Υποστήριξής του, να καταχωριστούν οι μαθητές του σχολείου σας που παρακολουθούν για πρώτη φορά την τελευταία τάξη, χωρίς κωδικό αριθμό εξετάσεων.

Αντίθετα, με τον παλαιό τους κωδικό αριθμό εξετάσεων θα καταχωριστούν όσοι επαναλαμβάνουν την τάξη λόγω ανεπαρκούς φοίτησης.

Σημειώνεται ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή καταχώριση των στοιχείων των μαθητών και ιδιαίτερα του κωδικού αριθμού εξετάσεων, εφόσον υπάρχει. Επιπλέον, να τονιστεί ότι η εισαγωγή όλων των στοιχείων των μαθητών θα γίνει αποκλειστικά με ελληνικούς, κεφαλαίους χαρακτήρες.

Β. Ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες και αφού επικοινωνήσετε για όποιο τεχνικό πρόβλημα τυχόν συναντήσετε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του «myschool» (τηλ. 801¬300-3021), παρακαλούμε να ολοκληρωθεί η καταχώριση των στοιχείων των μαθητών, μέχρι την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso