Ανάρτηση έκανε η υπουργός παιδείας, για τις εξελίξεις στα σχολεία στο πλαίσιο Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η ανάρτηση:

Διαδραστικοί πίνακες στα σχολεία, εργαστήρια ρομποτικής και STEM, ενίσχυση τεχνολογικού εξοπλισμού, ψηφιακά εργαλεία για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, νέα προγράμματα σπουδών σε διαδραστικό, ψηφιακό περιβάλλον, επιμόρφωση εκπαιδευτικών σε νέα ψηφιακά προγράμματα, αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών στα σχολεία:

€1,3 δισεκατομμύρια ευρώ για τα παιδιά μας, για τους εκπαιδευτικούς μας, για την παιδεία μας, στο πλαίσιο Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». Η νέα γενιά δικαιούται ίσες ευκαιρίες, σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα αναβαθμισμένο που ανοίγει νέους ορίζοντες σε όλους, τους δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζονται στη ζωή τους. Αυτό το όραμά μας για την Παιδεία και τις επενδύσεις που θα το υλοποιήσουν, παρουσιάσαμε σήμερα στον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, από το 26ο και 29ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών. #Greece2.0 #NextGenerationEU