ΚΕΔΕ-Παιδικοί σταθμοί: Τέλος κινητοποιήσεων σήμανε ο Γ.Πατούλης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/02/2018 - 14:17 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

To τέλος των αντιδράσεων για τη δίχρονη υποχρεωτική , τουλάχιστον με κλείσιμο των παιδικών σταθμών όπως έκαναν τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα δις, σήμαναν οι δήμαρχοι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της .

Τον τόνο έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, αιτιολογώντας τη στάση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων που προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία για χιλιάδες οικογένειες, υποστήριξε ότι «προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά», προσθέτοντας με έμφαση ότι «κάναμε αυτό που ήταν να κάνουμε και τώρα πρέπει να έχουμε συνεργασία με όλους προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών τους».

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ προανήγγειλε ότι θα σταλεί επιστολή στους δημάρχους προκειμένου να γίνει καταγραφή του αριθμού των παιδιών και των σχετικών υποδομών των .

Τέλος ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η ΚΕΔΕ θα αναμείνει τη διευκρινιστική εγκύκλιο του άρθρου 33 του νόμου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αλλά και τη συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων στην υπό διαμόρφωση Επιτροπή για την εφαρμογή του.

Loading...


  • europalso   ideascentral