ΙΕΠ: Εκπαιδευτικό υλικό για ΔΥΕΠ και Τάξεις Υποδοχής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/03/2019 - 21:07 | Author: Newsroom Ipaidia

ΙΕΠ - Εκπαιδευτικό υλικό για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων που φοιτούν σε ΔΥΕΠ ή και Τάξεις Υποδοχής.

Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος Επιμορφωτικές Δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων

Το εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο της Δράσης 4 «Επιμορφωτικές Δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων» της Πράξη με τίτλο: «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος» με κωδικό MIS 5004204.

Το υλικό έχει παραχθεί από Επιστημονικούς Συνεργάτες της Δράσης 4 με σκοπό την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων που φοιτούν σε ΔΥΕΠ ή και Τάξεις Υποδοχής.

Το εκπαιδευτικό υλικό παρουσιάζεται με τη μορφή μαθησιακών αντικειμένων κάθε ένα από τα οποία αποτελείται από:

Σύντομη περιγραφή: ο χρήστης μπορεί να έχει μια γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενο του υλικού, το επίπεδο ελληνομάθειας και την ηλικία των μαθητών στην οποία απευθύνεται και τα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα.

Διδακτικό σενάριο στο οποίο παρουσιάζεται αναλυτικά η πορεία διδασκαλίας με αναφορά σε Φύλλα Εργασίας, Αξιολόγηση, ενέργειες διδάσκοντα και μαθητή/ τριας, καθώς και προεκτάσεις παραλλαγές ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών.

Φύλλα Εργασίας: Τα Φύλλα Εργασίας παρουσιάζονται αυτόνομα έτσι ώστε να είναι εύκολη η μεταφόρτωση και η χρήση τους από τον εκπαιδευτικό .

Δείτε το εκπαιδευτικό υλικό στη διεύθυνση http://www.iep.edu.gr/refugees/ του ΙΕΠ • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: