Σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό; όποιος και να είναι ο στόχος σας, το IELTS είναι ο πρώτος σας σταθμός!

 

Για πολλές χώρες, το πιστοποιητικό IELTS αποτελεί εχέγγυο ουσιαστικής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Πέρα από τυπικό προσόν όμως, αποτελεί επίσης κίνητρο εντατικής ενασχόλησης με τη γλώσσα και εξασφαλίζει τη δυνατότητά μας να ανταποκριθούμε επαρκώς σε κάθε ακαδημαϊκό και εργασιακό περιβάλλον.

 

Εξεταστείτε με την και λάβετε  τα αποτελέσματά σας εντός 3-5 ημερών!

Τρεις συμβουλές για υψηλό σκορ, με την πρώτη

1. Μάθετε ποιο σκορ απαιτείται από το πανεπιστήμιο της επιλογής σας. Προκειμένου το σκορ σας να είναι άνω του 6.5–που είναι και η απαίτηση των περισσότερων ιδρυμάτων–το επίπεδό σας πρέπει να αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 της κλίμακας CEFR.

2. Εξασκηθείτε με MockTests και φροντίστε να κατανοήσετε πλήρως τη δομή και τα κριτήρια αξιολόγησης της εξέτασης. Αφιερώστε επαρκή χρόνο προετοιμασίας σε κάθε ενότητα της εξέτασης και οργανώστε τον χρόνο σας μέσω ενός δομημένου σχεδίου μελέτης. Ανεξαρτήτως του πόσο εντατικά διαβάζετε, ο χρόνος που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το τεστ είναι επίσης κρίσιμος. Σημειώστε την πρόοδό σας και εντοπίστε ποια σημεία απορροφούν τον περισσότερο από τον χρόνο σας.

3. Εξοικειωθείτε με τακτικές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το σκορ σας και προσεγγίστε την εξέταση ‘έξυπνα’. Για παράδειγμα, στην ενότητα Readingμπορείτε να εξοικειωθείτε με τεχνικές όπως το skimming, το gist reading και το reading for detail. Παρόμοιες τακτικές βρίσκουν εφαρμογή και στις υπόλοιπες ενότητες της εξέτασης.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Η EPiQ Assessment, το πιστοποιημένο κέντρο εξετάσεων IELTS, είναι δίπλα σας! Μέσω webinars και masterclasses, ενημερώνουμε υποψηφίους και εκπαιδευτικούς για ο,τι αφορά στην εξέταση IELTS.

Παράλληλα, με την EPiQ Assessment, έχετε τη δυνατότητα:

 

  • να λάβετε τα αποτελέσματά της εξέτασης με mail εντός 3-5 ημερών
  • να προχωρήσετε σε αναβαθμολόγηση ή επανεξέταση όποιου μεμονωμένου part της εξέτασης επιθυμείτε
  • να εξεταστείτε καθημερινά σε ένα από τα εξεταστικά μας κέντρα σε

 

Είστε εκπαιδευτικός και προετοιμάζετε υποψηφίους για τις εξετάσεις #IELTS; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας μιλήσουμε για τα ειδικά οφέλη που μπορείτε να εξασφαλίσετε για εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριές σας!

 

Ακολουθήστε την EPiQ Assessment στο !

www.ieltsgreece.eu , +30 2102014637,  [email protected]